PALVELUT

Koiran hieronta

Hieronta on hoitomuotona hellä ja miellyttävä ollen samalla todella tehokas täydennyshoito lihasten, jänteiden ja nivelten hoidossa. Ennaltaehkäisevänä hoitona se on jopa vielä tehokkaampaa, ja edesauttaa terveellistä ja pidempää elämää! Omistaja puolestaan saa nauttia iloisen ja pirtän ystävänsä seurasta sekä säästyy kalliilta eläinlääkärikustannuksilta.


Tarvitseeko koirasi hierontaa?


- Onko koirallasi nivelongelmia?

- Onko koirallasi selkäongelmia?

- Harrastatteko agilityä? Kilpaileeko koira?

- Onko sinulla metsästyskoira?

- Onko sinulla käyttökoira? Haluatko että koira pystyy huippusuorituksiin?

- Omistatko valmennettavan vinttikoiran joka kilpailee radoilla?

- Onko koirasi väsynyt, hermostunut tai levoton?

- Onko koiran liikehdintä jäykistynyt? Venytteleekö koira yhtä usein kuin ennen?


Joitakin merkkejä siitä ettei koira voi niin hyvin kun sen pitäisi, voivat olla esim. että koira ei enään venyttele yhtä pitkään ja jäntevästi aamuisin, joka voi olla merkki selkävaivoista. Voi myös olla että koira ei enään hyppää autoon tai sohvalle yhtä innokkasti kuin ennen. Jotkut koirat muuttavat askelmuotoaan ja toiset saattavat maata mieluummin kuin istua. Agilitykoira saattaa ruveta juoksemaan esteiden ohitse. Koira jolla on kipuja nukkuu levottomasti ja nuolee ehkä tassujaan.


Hierontahoito


Hierontahoitoon kuuluu paitsi koiran hieronta kauttaaltaan, myös eläimen perusteellinen tutkimus. Tämän lisäksi käydään läpi myös venyttäminen sekä ohjeita harjoituksista joita omistaja itsenäisesti voi suorittaa. Tarvittaessa hoidan tiettyjä ongelma-alueita laserin avulla. Tämä vahvistaa hoidon kokonaisvaikutusta. Yksi hoitokerta kestää 45-60 minuuttia. Useimmiten suositellaan vähintään 3 hoitokertaa viikon välein jotta tulos olisi pysyvä, mutta tämä vaihtelee paljon yksilöstä riippuen. Säännöllisyyttä ei voi tarpeeksi painottaa kun on kyse hieronnasta.


Hinta 40€ / koira

Koiran jäsenkorjaus

Vauhdikkaat harrastuslajit, leikit ja tapaturmat edesauttavat koiran tuki- ja liikuntaelimistöön kohdistuvaa kuormitusta.

Koiran rangan ja nivelten toiminnat häiriintyvät niiden joutuessa virheasentoihin, ja koiran keho alkaa toimia epätasapainoisesti.

Rangan ja nivelten ongelmat aiheuttavat lihaskireyksiä ja sen myötä virheasentoja nivelissä, selkärangassa ja lantiossa.

Näitä ongelmia voidaan hoitaa jäsenkorjauksella.


Mitä on jäsenkorjaus?


Jäsenkorjaus on nivelten ja nikamien hellävaraista avaamista kehon omia liikeratoja hyödyntäen. Hoito on täysin kivuton, eikä siihen kuulu minkäänlaista väkisin manipulointia, joten se on erittäin hellävaraista ja koiraystävällistä.


Hoidon yhteydessä koira aina hierotaan.


On myös tärkeää että omistaja kertoo mahdollisista muutoksista, kuten spondyloosi tai nivelrikko, jos ne ovat ennen hoitoa tiedossa.


Hinta 50€ / koiraKoiran O.T.E hieronta

O.T.E Hoidolla vaikutetaan laaja-alaisesti lihaksiston kautta aineenvaihduntaan ja eläimen kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin.O.T.E. Hieronta® koirille on faskiavenytystekniikka, jolla hoidetaan lihaskalvojen kautta eläimen koko kehoa. Hoidon tavoitteena on lihasjännityksen poistaminen kipua tuottamatta ja eläintä kunnioittaen.
Hoidossa käytettävä tekniikka mahdollistaa lihasten päällä ja väleissä kulkevien lihaskalvojen käsittelyn siten, että eläimen lihakset rentoutuvat ja veren ja lymfanesteiden kierto vilkastuu. Tällöin liikkuminen helpottuu ja lisääntynyt aineenvaihdunta vaikuttaa yleiskuntoon positiivisesti. Käsittelyn vaikutus on hyvin pitkäkestoinen.
O.T.E. Hieronta® on suositeltavaa erityisesti toipilasaikana, osana kuntoutusta sekä treenien jälkeen. O.T.E. Hieronta® avaa myös arpikudoksia, jotka kasvaessaan voivat yllättävälläkin tavalla vaikuttaa eläimen liikkeisiin. Se on hyvin lempeä ja tehokas hoito mm. vanhuuden jäykkyyteen, lihasjäykkyyteen sekä liikalihavuuteen. Hoitokerroiksi riittää useimmiten kolme.
Hoito on saavuttanut Suomessa suuren suosion hyvien tulostensa ansiosta.

Hinta 60€ / koira


https://otehoitokeskus.fi/